PERHATIAN: Atas Permintaan Ramai, Laman Web Ini 'TERPAKSA' Dibuka Semula Untuk Tempoh Masa TERHAD!

mahukah Anda Tahu Bagaimana Memilih Akaun Pelaburan Emas Yang PALING MENGUNTUNGKAN Dan Menjana Kekayaan Melaluinya!

Ramai Yang Dah Memilikinya Dan Telah Mendapat FAEDAH Dari pENDEDAHAN ini ! Anda? Bila Lagi?

Sekarang Anda Tak Perlu Pening Kepala Lagi Mencari Sumber Rujukan Yang TEPAT Untuk Melabur Dalam Akaun Emas! Ikutilah FORMULA Yang Didedahkan Dalam Panduan Ini Supaya Anda Boleh Menjana KEUNTUNGAN Darinya!

 

 

Daripada : Khairulnahar a.k.a Thinkerich

Penulis Ebook Kewangan #1 Malaysia
www.PemikirKaya.com

Per: Bagaimana Melabur Dalam Akaun Emas Yang Menguntungkan?

 

Para pembaca yang dihormati sekalian,  

Adakah anda masih tercari-cari sumber rujukan yang dapat menunjukkan anda bagaimana memulakan pelaburan melalui akaun emas?

Adakah anda masih tertanya-tanya akaun emas manakah yang paling menguntungkan buat anda?

Adakah anda ingin tahu bagaimana membuat keuntungan melalui akaun pelaburan emas dan dalam masa yang sama meminimakan kerugiannya?

Bagaimanakah Teknik Harga Yang Betul Ketika Membeli Akaun Emas? Adakah Ketika Harga Sedang Naik atau Ketika Harga Sedang Jatuh?

Apakah Teknik Terbaik Untuk Membeli Harganya, Secara Sekaligus atau Sedikit Demi Sedikit?

Adakah anda masih tertanya-tanya apakah HUKUM Akaun Pelaburan Emas?

Adakah Ianya Menurut Syariah Islam? Bolehkah umat Islam menyertainya?

 

Baiklah sebelum saya menjawab segala pertanyaan di atas, ada baiknya kita cari jawapan bagi persoalan berikut terlebih dahulu.

 

Apakah jenis pelaburan yang paling baik dan Menguntungkan ketika ini?

Sekiranya anda masih tercari-cari jenis pelaburan yang paling menguntungkan pada ketika ini, biar saya kongsikan kepada anda bahawa satu-satunya pelaburan yang paling hangat diperkatakan ketika ini adalah EMAS!

Ya, pelaburan emas telah menjadi satu fenomena baru sejak beberapa tahun kebelakangan ini dan telah mencatat kenaikan harga yang tertinggi pada akhir 2010!

 

Persoalannya Kenapa Emas?

Keratan Akhbar Utusan Online

Untuk menjawab persoalan di atas mengapa EMAS menjadi alat simpanan dan pelaburan yang paling menguntungkan ketika ini adalah kerana NILAI EMAS adalah LEBIH TERJAMIN berbanding mata wang kerana nilai emas SUKAR UNTUK JATUH!

Untuk pengetahuan anda, jika kita membuat simpanan atau pelaburan dalam mata wang, kemungkinan untuk mengalami kerugian di masa depan adalah agak tinggi!

Ini kerana nilai mata wang tidak terjamin kerana ia bergantung kepada pasaran tukaran mata wang dunia yang sentiasa berubah-ubah!

Ada kalanya nilai mata wang akan jatuh dengan teruk apabila berlaku sesuatu krisis kewangan di dalam sesebuah negara.

Mata wang hanyalah sehelai kertas yang digunakan untuk mewakili nilai tertentu tetapi bukan nilai sebenar, namun emas boleh mewakili nilai sebenar kerana ia sebuah logam berharga di seluruh dunia.

Di dalam jangka masa panjang, emas menunjukkan peningkatan harga yang ketara. Mari kita lihat graf kenaikan harga emas untuk 5 tahun dan 10 tahun.

 

Kenaikan harga emas dalam masa 5 tahun

Gambar: Sejarah harga emas daripada tahun 2005-2010

Daripada graf di atas, sejak 5 tahun yang lalu harga emas telah meningkat daripada 416.27 USD/Oz kepada USD1,200 USD/Oz (10 Mei 2010).

Ini adalah kenaikan 188.3% (bersamaan purata 37.66% setahun!).

 

Kenaikan harga emas dalam masa 10 tahun

Gambar: Graf kenaikan harga emas sepanjang 10 tahun

 

Sejak 10 tahun yang lalu harga emas telah meningkat daripada 255.95 USD/Oz kepada USD1,200 USD/Oz (10 Mei 2010).

Ini adalah kenaikan 369% (bersamaan purata 36.9% setahun!).

 

TAHUKAH ANDA?

Suatu Ketika Dahulu, Satu Auns Emas Bernilai AS$30 (RM109.79) Tetapi Kini Satu Auns Emas Bernilai Kira-Kira AS$1,700 (RM5,440.00).

 

Oleh sebab itulah, simpanan emas lebih terjamin kerana fungsi komoditinya sebagai penyimpan nilai kalis inflasi dan berdaya tahan terhadap ketidaktentuan ekonomi global yang sedang melanda ekonomi dunia ketika ini.

 

Bagaimana Nak Simpan & Melabur EMAS?

Ini soalan yang bagus! Tahukah anda pelaburan emas kini menjadi bertambah mudah sekarang ini, kerana anda boleh melabur dan menyimpan emas tanpa perlu mengambil risiko menyimpannya sendiri secara fizikal.

Yalah kan, emas ni susah nak simpan, tapi mudah hilang atau mudah kena curi...!

Jadi, jika anda ada masalah nak simpan emas yang anda beli bagi tujuan pelaburan, ada baiknya anda membuka Akaun Pelaburan Simpanan Emas sahaja.

Ianya mudah, pergi ke bank dan buka akaun emas dengan bank tersebut dan tunggu kenaikan harga emas, jual dan kaut keuntungan anda daripada kenaikan harga emas di pasaran.

Mudah bukan?

Ianya seolah-olah kita menambat mata wang yang kita ada sekarang pada NILAI EMAS semasa!

 

Masalahnya...

 

Ya, yang menjadi masalahnya sekarang ni ;

 

Bagaimana Nak Mulakannya?

Bagaimana Nak Pilih Akaun Yang Boleh Memberikan Pulangan Terbaik?

Bank Mana Yang Tawarkan Belian Pada Harga Yang Lebih Tinggi?

Bank Mana Pula Yang Jual Pula Pada Harga Yang Paling Rendah?

Bagaimana Nak Jana Untung Ketika Harga Emas Jatuh?

Patutkah Beli Emas Ketika Harga Emas Sedang Naik?

 

Jika anda masih tertanya-tanya soalan tersebut di atas, anda tak perlu risau lagi, kerana kini telah ada sebuah panduan yang satu-satunya membuat kajian khusus tentang akaun emas ini.

Memperkenalkan ebook ..

AKAUN EMAS


 

Ebook dalam format PDF

 

Format ebook adalah PDF iaitu buku maya yang hanya boleh dibaca melalui komputer menggunakan perisian khas Adobe Acrobat Reader. Anda juga boleh mencetak ebook ini bagi memudahkan anda untuk membacanya di mana-mana sekalipun.

 

Jangan Labur Dalam Sebarang Akaun Emas Dahulu...

Jika anda mahir membuat penyelidikan dengan internet dan faham teknikal analisis mungkin ebook ini tidak sesuai untuk anda.

Tetapi jika bagi anda masa itu emas, mahu mendapatkan maklumat secara sistematik di satu tempat bukannya berselerak di sana sini dan cuma tahan membaca apa pun tidak lebih dari setengah jam, saya syorkan untuk segera mendapatkan ebook ini.

Bahasa mudah, budak PMR pun boleh faham. Lepas baca cetak dan bawa sekali bila jumpa pegawai bank nanti.

Sunthara Segar RFP, Sijil Perancangan Kewangan Islam, BEng (Hons) UKM
Penceramah Bertauliah Agensi Kaunseling & Pengurusan Kredit
Penulis Buku-buku Kewangan, Pendidik Kemahiran Kewangan dan
Fasilitator Seminar Kewangan

www.suntharasegar.com

 

Ebook ini merupakan satu-satunya pendedahan eksklusif yang pertama di Malaysia memberikan panduan khusus serta mendedahkan RAHSIA yang sebenar;

 

Mengapa Kita Patut Membuat Pelaburan Melalui Akaun Emas...

Mengapa Kita Perlu Menyimpan Emas...

Bagaimana Menjana Keuntungan MelaluiNya serta,

Hukum HALAL & HARAM Dalam Membelinya...

 

 

 

Berikut adalah FAKTA yang perlu anda ketahui...

 

Emas ialah kekayaan yang sebenarnya.

Wang kertas bukanlah aset penyimpanan kekayaan yang terbaik.

Harga emas sentiasa meningkat dalam jangka masa panjang.

Nilai wang kertas jatuh di dalam jangka masa panjang.

Emas adalah aset yang terunggul.

Emas tidak boleh dimanipulasikan.

Sumber Emas adalah terhad dan tidak boleh dihasilkan.

Wang kertas boleh dihasilkan dan dicetak semula.

 

 

Telah Dikaji Dengan Terperinci...Nak Tahu Kena Dapatkannya...!

Salam semua,


Saya telah membaca dan mengamati ebook 'AKAUN PELABURAN EMAS' , Dan saya dapat isi kandungan ini telah dikaji secara TERPERINCI oleh saudara Thinkerich!


Dengan perbandingan pelbagai jenis gold saving account dari pelbagai bank yang menyediakan perkhidmatan Gold Saving Account, saya dapati lebih mudah dan menjimatkan masa saya untuk 'study' dan memahaminya sendiri.


Ebook bukan sahaja menyediakan info, tetapi ada case study bagaimana cara 'smart' untuk mengaut lebih keuntungan secara perbandingan harga , dan juga menggunakan analisa teknikal!


Sebagai orang Islam, saya ragu-ragu dengan bolehkah saya gunakan pelaburan emas ini secara saving bukan fizikal? Tak sangka, hal ini pun terjawap secara terus dalam Ebook ini.. :)

Nak tahu kena dapatkanya! Saya syorkan! :)


Luv,

Gero Azrul

http://facebook.com/mohdazrulfans

 

Sudah Boleh Memilih Akaun Emas Yang Betul!

Nah! Satu panduan disediakan untuk sesiapa sahaja yang berhajat untuk membuka akaun simpanan emas di Malaysia.

Dengan memiliki panduan ini saya berpendapat tidak akan ada lagi rasa ragu-ragu atau tidak tahu bagaimana mahu memilih akaun simpanan emas anda.

Harga emas adalah sentiasa terbaik. Jika anda tidak milikinya hari ini, bila lagi?


Razif Yusof
Pelabur Dinar Tulen
www.PelaburanDinar.com

Lagi Banyak Untung Maa...!

Sejujurnya saya ingin katakan, ebook ini cukup 'simple' dan penerangan yang diberikan ternyata jelas 'straight to the point'. Sesiapa yang baca ebook ini memang cepat faham dan dah boleh mula untuk membuka Akaun Pelaburan Emas sendiri.

Terdapat 2 BAB PENTING yang perlu di baca terlebih dahulu oleh pembaca sebelum menjana kekayaan melalui akaun pelaburan emas iaitu 1) Teknik Memaksimumkan Keuntungan (Based on Chart) dan 2) HALAL dan HARAM akaun pelaburan emas.

Diharapkan ebook ini akan membuka mata dan menyedarkan ramai pelabur-pelabur emas fizikal bahawa melabur di dalam akaun pelaburan emas lebih mudah dan banyak untung maa!

Mohd Fazdlie a.k.a En Dlie
Usahawan Internet Malaysia
www.HarumanMunifHijjaz.com
www.BisnesInternetPro.com

 

 

Jadi mengapakah panduan ini begitu PENTING?

 

Jawabnya adalah kerana ia mendedahkan ilmu yang amat-amat jarang diketahui umum iaitu pendedahan yang buat pertama kalinya tentang bagaimana pelaburan melalui akaun emas patut dijadikan sebagai simpanan dan pelaburan utama dalam hidup yang sepatutnya anda ketahui untuk :

Melangsaikan hutang,

Membuat simpanan,

Meningkatkan nilai aset kekayaan, dan juga

Mendapat untung darinya dalam masa yang singkat!

Seterusnya mencapai kebebasan kewangan!

 

Saya Suka Panduan Ini...!


Sebagaimana yang kita semua ketahui, emas adalah aset pelaburan yang sungguh cemerlang dalam tempoh hampir 1500 tahun kebelakangan ini.

Tiada yang mampu menandingi keunggulannya. Masalahnya adalah harga emas terlalu tinggi bagi kebanyakan daripada kita untuk melabur dalam bentuk komoditi ini.

Penyelesaiannya?

Melabur dengan menggunakan akaun pelaburan emas. Tetapi ianya agak samar kepada orang ramai. Ianya bukan seperti akaun simpanan biasa dan banyak aspek yang harus dinilai.

Panduan ini menerangkan kepada anda kesemua aspek yang perlu agar anda boleh memulakan akaun pelaburan emas anda dengan cukup baik dan kurang kesilapan.



Julmazli Dempollok
Penulis
Buku Wang Tersembunyi
Buku Lentera Untuk Bakal Jutawan
www.keajaibanpenjimatan.com/blog

 

 

Kebaikan Akaun Emas:


1. Kos modal yang rendah, dimana anda boleh melabur dengan kuantiti yang sedikit.


2. Mudah. Anda tak perlu risau tentang penyimpanan emas kerana transaksi jual beli direkodkan dalam buku. Kalau buku hilang pun tak kisah, boleh ke bank untuk gantian.


3. Boleh 'withdraw' atau keluarkan emas fizikal jika anda mahu..

 

Melalui Ebook Ini Anda Dapat Mengetahui :

 

Kenapa Emas perlu dijadikan pilihan untuk tujuan simpanan dan pelaburan anda

Kenapa Pelaburan Emas Boleh Menguntungkan Anda

Bagaimana Membuka Akaun Simpanan Pelaburan Emas Anda

Perbezaan antara akaun emas Maybank, Public Bank, ______,_____,&_____,

Bagaimana Akaun Emas Berfungsi

Bagaimana Memahami Harga Jualan Dan Harga Belian Akaun Emas

Bagaimana Memilih Akaun Emas Yang Paling Menguntungkan Anda

Benarkah Harga Jualan Akaun Emas Yang Rendah Lebih Menguntungkan Anda?

Atau Pilih Akaun Emas Yang Menawarkan Harga Belian Yang Tinggi?

Ciri -ciri Akaun Emas Yang Boleh Anda Pertimbangkan Sebelum Membukannya

Bagaimana Memaksimumkan Keuntungan Akaun Emas Anda?

Bagaimana Menjana Keuntungan Ketika Harga Emas Sedang Meningkat Naik...

Bagaimana Menjana Keuntungan Ketika Harga Emas Sedang Jatuh...

Ketahui HALAL HARAM membeli Akaun Pelaburan Emas Dalam Islam..?

Dan Banyak Lagi...

Satu Perkongsian Yang Amat Baik!!

Alhamdulillah, ianya satu perkongsian yang amat baik terutama kepada individu yang ingin bergiat dalam pelaburan emas.

Penulis ebook ini berkongsi maklumat yang agak baik bagaimana untuk melakukan pelaburan emas. Di manakah untuk membuat pelaburan yang terbaik dan apa yang paling menarik, penulis berkongsi ilmu bagaimana untuk memaksimakan keuntungan melalui pelaburan emas.

Sekiranya anda ketika ini sedang merancang atau sudah pun membuat pelaburan emas. Ebook ini adalah yang terbaik untuk anda. Saya sangat menyarankan anda untuk memilikinya.

Azlina Abdul Rahim
http://rahsiamagnetduit.com

 

Grab This Ebook...!

"This ebook outline the easiest and the most convenient ways to invest in Gold, especially for Malaysians.

If you don't know how to start, grab this ebook, read it cover to cover and you will know what you should do next."

regards,


KCLau
http://kclau.com
http://music.kclau.com

 

Suka saya ingatkan pada anda disini bahawa apa yang didedahkan dalam ebook ini bukan maklumat yang sembarangan atau mengandungi isi 'tangkap muat' sahaja, sebaliknya ianya sebuah panduan yang telah melalui kajian yang terperinci oleh saya bagi memastikan informasi yang terkandung di dalamnya benar-benar bermanfaat dan berguna kepada semua yang ingin dan TELAH membuka akaun emas masing-masing.

Apa gunanya jika anda membuka dan melabur dalam akaun emas tetapi tidak tahu cara yang MAKSIMUM untuk menjana keuntungan daripada Akaun Emas anda!

 

[Klik Disini Untuk Dapatkan Pendedahan EKSKLUSIF Ini!]

 

Muat Turun Ebook Akaun Simpanan Pelaburan Emas Ini Sekarang Dan Dapatkan FREE GIFT Berbaloi-Baloi!

Ya! Alang-alang saya nak senangkan anda, baik saya permudahkan terus! Saya beri anda perkara-perkara di bawah yang bernilai puluhan ringgit. Ianya amat berfaedah untuk anda.

Ada di antaranya adalah rahsia sulit dan amat MAHAL untuk didedahkan. Tetapi sekarang saya bagi anda FREE jer untuk tempah hari ini kerana saya lihat anda betul-betul bersemangat mahu memulakan pelaburan emas dan menjana kekayaan dari nya.

Lihat free gift berharga yang saya berikan ini..

 

 

BONUS 1

Bagaimana Memilih PELABURAN yang Menguntungkan...

 

Berharga RM40.00 PERCUMA

Panduan ini disediakan adalah bertujuan memberi bimbingan dan tunjuk ajar kepada sesiapa sahaja yang berminat untuk memulakan pelaburan dan mengaut keuntungan darinya...


Ini kerana masih terlalu ramai yang gagal mendapat pulangan daripada pelaburan yang dibuat dan yang lebih teruk lagi ada yang kehilangan kesemua wang yang mereka laburkan itu...


Tahukah anda? Sebenarnya anda boleh mengelak daripada mengalami kerugian jika sekiranya anda tahu bagaimana nak memilih pelaburan yang menguntungkan!


Saya pasti tentu anda dah tak sabar nak tahu bagaimana caranya. Baiklah tanpa perlu buang masa, mari saya tunjukkan kepada anda 6 teknik mudah untuk memilih pelaburan yang menguntungkan...

Untuk itu, anda mesti REBUT TAWARAN ini SEKARANG!

 

 

BONUS 2

FAKTA EMAS

Berharga RM40.00 PERCUMA

Melalui Panduan ini, anda akan Tahu apa itu Karat?

Apa bezanya antara Emas tulen dengan emas campuran?

Anda akan Tahu apa itu 'auns troy'?

Apa itu Emas Putih?

Apa itu Standard Emas?

Adakah Syiling Emas semuanya sama ketulenannya?

Dan banyak lagi...

 

 

Dapatkannya SEKARANG..,

 

Lihat Apa Kata Mereka Yang Telah Membacanya...

 

Pendedahan Yang Sangat Berharga Tak Ubah Seperti EMAS Nilainya!

Ebook yang padat dengan maklumat yang saya sangat perlukan selama ini. Ianya merungkai segala keraguan yang sekian lama berbuku di dalam minda.

Saya kini menjadi lebih yakin dengan pelaburan emas yang selama ini hanya mendengar dari rakan-rakan.

Kini tiada lagi keraguan setelah membaca panduan dari ebook yang hebat ini. PELABURAN EMAS KINI MENJADI LEBIH MUDAH DAN JELAS.

Terima kasih kepada penulis ebook ini.

Salam Kejayaan,

Shahreza Mahadami,

Pembantu Tadbir Kewangan.

 

Anda Akan Dapat Gambaran Yang Jelas Tentang Teknik "Spread Trick" Dari Bank...!

Jutaan tahniah buat Thinkerich!..sebuah karya yang lengkap dan mudah difahami dengan penerangan yang terperinci tentang akaun-akaun pelaburan emas yang terdapat di Malaysia.


Dengan ebook ini anda akan mendapat gambaran yang jelas tentang teknik "spread trick" yang digunakan oleh setiap bank. Jadi jangan mudah keliru & terpedaya...

Ianya juga sebuah panduan yang mementingkan pelaburan berteraskan syariah.

Anda rasa mahal?...Takut rugi?...Siapa cakap mahal?...

Jangan tunggu lagi..beli saja dan saya jamin anda tidak akan rugi jika ilmu didalam ebook ini anda praktikkan seperti yang telah saya lakukan kerana "Knowledge Is Gold And Gold Is Your True Wealth".


Shamsulhuda
TGT Golden Trade Enterprise
http://tgtemasniaga.blogspot.com

 

 

 

Lihat komen terbaru Dari pembaca ...

 

 

Baiklah! Anda Ingin Melihat Sedikit Isi Kandungan Ebook Ini?

 

Saya akan berikan preview percuma kepada anda, apa yang perlu anda lakukan hanyalah mengisikan nama & alamat email anda di bawah.

Selepas itu anda perlu sahkan email anda dan kemudian preview percuma akan saya hantarkan terus ke email anda.

 





Nama Anda:
E-Mail Anda:







Dengan panduan yang saya sediakan ini saya yakin dan jamin anda tidak akan mengambil jalan yang salah dalam pelaburan AKAUN Emas anda....Anda terhindar daripada melakukan kesalahan seperti...

Salah pilih time untuk jual beli emas

Salah invest pada jenis akaun emas yang tak menguntungkan

Terpedaya oleh Trik & Helah pemasaran bank

Tergesa-gesa dalam membuat keputusan pelaburan akaun emas anda yang akhirnya mengundang kerugian besar!

Serta banyak lagi yang anda terselamat dari melakukannya. Anda boleh menarik nafas lega dan berterima kasih pada saya nanti! :)

 

Tapi JANGAN PERCAYA CAKAP SAYA, Dapatkannya dulu, dan anda boleh nilaikannya sendiri...

Dan saya rasa anda wajib GRAB peluang ini sekarang juga sebelum RAHSIA ini terus menjadi RAHSIA selamanya...

Saya yakin segala ebook dan free gift yang saya berikan ini adalah amat sesuai dengan anda. Dan anda juga adalah orang yang layak menerimanya. Tetapi jika anda masih lagi menganggap simpan duit kat bank lebih baik daripada simpan emas maka saya silap.

TETAPI! Rahsia Saya Ini Bukan Untuk Anda Jika...

Segala tawaran yang saya bersusah payah sediakan untuk anda ini BUKANLAH untuk anda Yang Berpengalaman Dalam Pelaburan Emas. Terus terang saya katakan saya tidak akan beri segala ilmu emas ini pada orang-orang seperti:

Owh! Saya suka skim cepat kaya lah.. Senang sikit dapat duit segera!

Orang yang kata, "Saya jenis suka cari orang, taja orang, upline & downline..."

Orang yang kata, "Maaf, saya tak percaya cakap anda!"

Tiada minat untuk merancang masa depan.

Tidak takut dengan kegagalan sistem kewangan!

Mahir membuat penyelidikan dengan internet dan faham teknikal analisis emas..

Berpengalaman dalam selok belok pelaburan emas

 

     

TETAPI! Jika Anda BUKAN Orang- Orang Di Atas Dan Anda Mempunyai Ciri-Ciri Seperti Di Bawah..

Sangat teruja untuk memulakan akaun pelaburan emas tetapi masih samar-samar cara yang betul.

Berpandangan jauh.

Mahu menjamin masa depan yang lebih gemilang.

Mempunyai minat pada emas tapi Malas nak simpan emas fizikal.

Sedang mencari bentuk pelaburan yang sesuai dan selamat.

Sabar, rasional dan tidak terburu-buru mengejar keuntungan semata-mata.

Sedang menyediakan bekalan sumber kewangan yang lebih stabil.

Sayangkan keluarga, bangsa dan agama.

Maka nah! ianya pilihan di tangan anda sekarang untuk memiliki segala RAHSIA kekayaan emas ini.

Ketahuilah bahawa ebook "Akaun Emas" merupakan satu-satunya produk informasi pertama yang mendedahkan secara khusus tentang panduan dan strategi akaun simpanan pelaburan emas ..ketika masih terlalu ramai orang tercari-cari maklumat dan fakta khusus tentangnya..

Sebenarnya masih ramai yang tak tahu dan 'belum tahu' cara yang betul memilih akaun simpanan pelaburan emas yang sebenar!

Melalui ebook ini, anda bukan setakat mendapat ebook ini semata-mata, tetapi anda turut mendapat ilmu yang "CUKUP BERHARGA" pada harga yang tidak masuk akal!

Baiklah! Berapa yang perlu anda bayar untuk memiliki laporan eksklusif ini?

 

RM120.00

 

RM100.00

 

RM80.00

 

RM50.00 Sold Out

 

 

Hanya RM60.00 sahaja!

 

CEPAT..BERTINDAK SEGERA! SEBELUM LAMAN WEB INI DITUTUP BUAT SELAMA-LAMANYA...!

 

Ok saya faham mengapa anda berkerut dahi sekarang...

Untuk menghilangkan rasa takut anda, saya sedia tanggung risiko kerugian bagi pihak anda... Ini janji saya!

Yup! anda boleh mintak balik setiap sen duit anda dari saya jika anda tidak berpuashati dengan ebook ini. Tanpa satu soal pun saya sedia memulangkan semula duit anda. Dan berita baiknya anda boleh simpan terus free gift dan ebook yang telah saya berikan. No problem... Ini bukti ebook saya ini amatlah berkualiti dan bagus!

 

Mengapa Anda Wajib Mendapatkan Ebook Akaun Emas Ini Sekarang Kerana... 

 

Panduan dan teknik yang saya beritahu di dalam ebook ini merupakan teknik pelaburan akaun emas yang sangat mudah dipelajari tetapi tidak ada di tempat lain mahupun sekolah-sekolah pengajian ekonomi dan perniagaan . Jadi anda kira beruntung besar jika mendapatkannya sekarang!

Kadar inflasi semakin tinggi dan nilai kuasa membeli semakin berkurang. Daripada anda simpan duit dalam saving akaun yang hanya beri pulangan kurang 1% setahun, lebih baik anda buka akaun emas. Dengan membaca ebook ini anda seolah-olah sedang menyiapkan diri anda daripada sebarang masalah kejatuhan sistem kewangan.

Anda mungkin kena berhabis BERIBU ringgit jika anda nak belajar sendiri teknik jana kekayaan dengan akaun emas. Itu pun jika anda rajin. Dengan ebook ini tak perlu lagi susah-susah buang masa, tenaga dan duit nak belajar dari mula. Saya dah sediakan siap-siap untuk anda!

Dengan RAHSIA yang PADU dan TULEN seperti emas, diberikan lagi free gift berharga puluhan ringgit serta JAMINAN PULANGAN WANG 100%, Apa lagi yang anda perlukan? Tiada alasan untuk tidak mendapatkan ebook Akaun Emas SEKARANG JUGA! Tunggu Apa Lagi Dapatkan Ebook Akaun Emas Sekarang Juga Dengan Jaminan Pulangan Wang 100%...

 

* JAMINAN PULANGAN WANG 30 HARI
 

Ini adalah peluang anda untuk meningkatkan kekayaan anda dan sebagai persediaan semasa waktu sukar. Jika anda masih berlengah lagi dan membuang masa tanpa mahu merebut peluang ini sekarang, saya tak tahu nak cakap apa lagi. Cuma anda boleh renungkanlah pepatah orang dulu-dulu yang berbunyi...

"Masa Itu Emas"

Dan makin lama anda membazirkan masa anda dengan tidak mendapatkan ebook Kajian Kes Akaun Pelaburan Emas maka lebih rugilah anda seperti nilai emas yang semakin mahal dan tak mampu untuk anda miliki...

Tindakan anda pada hari ini bakal memberi kesenangan di masa hadapan buat anda dan orang yang tersayang. Jangan ragu-ragu lagi untuk memiliki ebook hebat ini.

Apa yang anda pelajari dari ebook ini adalah 100% berkaitan dengan pelaburan akaun emas yang sebenar. Dan jika anda masih tidak percaya pada kehebatan emas sebagai benda yang bernilai sepanjang zaman maka anda ingatlah bahawa perihal emas banyak disebut di dalam Al-Quran.

Dan jika anda rasa duit simpanan anda yang banyak dan berkepuk-kepuk di dalam bank, dalam ASB dan segala ceruk tempat pelaburan mampu memberikan anda jaminan kekayaan di masa hadapan, maka fikirkan lah pada graf yang sahih lagi tepat ini..

.

Dan laporan akhbar yang membuktikan harga emas akan terus meningkat naik dan buktinya harga komoditi paling berharga ini telah pun mencecah paras harga tertinggi pada 18 Julai 2011.

 

Dan pada 23 Ogos 2011 harga emas NAIK LAGI ke Paras TERTINGGI dalam masa sebulan..!

Dan Pakar Ekonomi telah meramalkan bahawa harga emas terus meningkat naik pada masa hadapan...

Anda masih kurang yakin, atau masih mahu menunggu dan terus menunggu tanpa bertindak? Bayangkan jika anda dah bertindak sebulan atau 2 bulan yang lalu berapa banyak keuntungan yang telah dan boleh anda perolehi?

Sekarang, cuba kita bandingkan harga emas dalam masa beberapa tahun ini dengan sejarah kenaikan harga emas dalam masa 5 tahun yang lalu dengan merujuk graf di bawah sekali lagi:

Pada tahun 2010, harga emas = USD1,353.30 USD/Oz

Pada 23 November 2011, harga emas = USD1,703.04 USD/Oz

 

Sekarang anda nilaikannya sendiri, berapa banyak kenaikan harga emas dalam tempoh tidak sampai setahun dan potensinya pada masa akan datang. Jika dihitung dan dicongak berdasarkan rekod harga emas di atas, pulangannya dan kenaikannya sudah mencecah 18%! (dalam masa kurang setahun).

Jadi saranan saya, jika anda benar-benar ingin menjana kekayaan, anda perlu menukarkan nilai wang anda kepada nilai emas kerana harga atau nilainya akan meningkat dalam jangka masa panjang pada masa hadapan.

Jika anda berterusan menyimpan wang, maka nilai wang anda akan terus jatuh dan jatuh dan terus jatuh dalam jangka masa panjang. Jadi bertindaklah sekarang dan dapatkan teknik dan strategi TERBAIK dengan mula menukarkan wang ringgit anda kepada nilai emas melaui Ebook Akaun Emas!

 

Ikhlas,

   

Khairulnahar a.k.a Thinkerich
Perunding Kewangan dan Motivasi, Penulis Ebook & Buku, Usahawan Internet, Blogger Motivasi Kekayaan, Kewangan & Peribadi
www.PemikirKaya.com

P.S. Ingat! Ini adalah satu-satunya pendedahan yang pernah dibuat tentang Akaun Pelaburan Emas. Tiada gunanya jika anda membuka akaun emas, tetapi anda tak tahu cara bagaimana menjana keuntungan melaluinya! Jadi Beli Sekarang!

P.P.S Selepas anda membaca ebook eksklusif ini, anda pasti tidak akan berasa ragu-ragu lagi untuk memulakan akaun pelaburan emas anda kerana segala teknik dan strategi daripada memilih, membuat perbandingan, cara membuat untung hinggalah hukum halal haram, segalanya telah diajar secara terperinci. Pesan Sekarang!

P.P.P.S Saya tidak dapat memberikan jaminan yang ebook ini akan dapat dijual sepanjang masa. Ada kemungkinan saya terpaksa TUTUP jualan jika keadaan tak mengizinkan dengan SERTA MERTA tanpa sebarang notis. Jika ianya berlaku, sebarang email-email pujukan dan rayuan tidak akan dilayan sama sekali! Jadi Dapatkan Sekarang Juga!

Satu Lagi Produk Informasi Berkualiti

TEMPAHAN | HUBUNGI |AFFILIATE

* JAMINAN PULANGAN WANG 30 HARI

Dengan setiap pembelian Pakej E-Book “Akaun Pelaburan Emas” ini, anda akan dilindungi dengan JAMINAN PULANGAN WANG 100% selama 30 hari dari tarikh pembelian anda jika anda tidak berpuas hati dan mendapati yang ebook ini tidak langsung memberikan sebarang ilmu dan manfaat kepada anda. Kami akan memulangkan semula wang anda, dan anda boleh menyimpan ebook ini dan kesemua bonus yang telah anda terima. Sila ambil maklum, jaminan ini hanya terpakai jika anda telah berusaha bersungguh-sungguh membaca, memahami dan mempraktikkan apa yang disampaikan melalui panduan ini. Ebook ini adalah sebuah panduan dan tiada jaminan ianya akan memberikan hasil yang sama kepada setiap pembaca. Namun begitu, apa yang kami dapat katakan, anda pasti akan berpuashati dengan isi kandungan ebook ini!